Welkom bij AVerion Multimedia Partner

Al 25 jaar specialiseren wij ons in audiovisuele communicatie techniek. Wij vinden onze klanten het belangrijkste en kijken altijd samen naar een oplossing die helemaal aansluit bij hun wensen. We zorgen er graag voor dat uw presentatie vlekkeloos verloopt, uw evenement voorzien is van het beste geluid of dat uw bedrijf gebruik gaat maken van de juiste beeldschermen en technieken. Wij werken altijd zeer gestructureerd en zorgen dat we u het werk uit handen nemen; kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Maak een afspraak, onze specialiteit is uw tevredenheid!

Mijn naam is
Wil de Barse

Al vanaf kleins af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met audio- en videotechniek te maken heeft. 10 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb als zelfstandig ondernemer van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Met veel passie en bezieling voor alles wat ik samen met mijn werknemers heb opgebouwd run ik het bedrijf. Ook in mijn vrije tijd houdt het me bezig. Het is geen beroep, het is een levensstijl. Het maakt me dan ook niets uit of het een kleine feestje is waarbij ik de audio installatie mag verzorgen of een groot project dat maandenlange voorbereiding vergt. Het gaat erom dat de klant tevreden is.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar